Vijesti iz Doboja i regije
ponedeljak oktobar 20, 2014

Šta jedemo? - Hamburger nakon 30 danaKoliko traju hamburgeri? Vjerovatno ste probali mnoge ode ovih hamburgera! Urađeno je jedno interesantno istraživanje koje je trajalo trideset dana.

Pogledajte kako izgledaju

Misterious AnimalsDa je naša planeta neistražena i misteriozna to znamo.

Svakodnevno se ljudi susreću sa čudnim stvorenjima, ali samo neki su srećni da taj susret ovjekoveče slikom ili snimkom.

 

 

 

Iz moje kuhinje - DobojKako naša sugrađanka voli da kaže "Dugo vremena sam objavljivala recepte na drugim stranicama,ali sam na nagovor prijatelja pokrenula ovaj projekat, te sam svoj hobi odlučila podijeliti sa Vama.

" Odlučili smo se da podijelimo nešto jedinstveno i sa vama, a ujedno cilj nam je da zaobiđemo

Zemljotres u okolini Doboja 2,9 RichteraZemljotres jačine 2,9 stepeni Richtera i intenziteta četiri stepena Merkalijeve skale pogodio je rano jutros područje Tešnja.Epicentar zemljotresa, koji je zabilježen u 6:08 sati, registrovan je na dubini od 6,3 kilometra, potvrđeno nam je u Hidrometeorološkom zavodu Republike

Podrška iz HolandijePrva donacija u vidu sportske opreme stigla je iz Holandije.Ovim putem se ispred F.K.ZELJEZNICAR, ispred pionira, zahvalnica ide  gospodinu Reuf Azdahic na doniranoj opremi i loptama za ovu dijecu.

 

Ipak i dalje dokazujemo da postoje veliki "ljudi" koji misle na

 

Pošalji zanimljivu fotku

Uploading...
Please Wait!
Choose a file to upload
 

Stomatološka Ordinacija Konatar