Zvezda: Mešaju se tuga i ponos posle Pro Reka, ali znamo da smo na pravom putu!

Vaterpolisti Crvene zvezde bili su na pragu velikog preokreta i plasmana u Ligu šampiona, ali je u baražu zahvaljujući boljem izvođenju peteraca Pro Reko ušao u elitu.

Crveno-beli su u prethodnoj sezoni osvojili titulu u ovom takmičenju, ali su zahvaljujući novim i apsurdnim pravilima LEN-a bili primorani da se nadmeću u kvalifikacijama, i bili su nadomak uspeha, u spektakularnoj atmosferi na Tašmajdanu. Ipak, podrška nije bila dovoljna, a klub je rešio da pošalje poruku zahvalnosti navijačima i svima koji su bili uz ekipu.

"Iako je od utakmice prošlo tri dana i dalje se mešaju osećaji velikog ponosa ali i velike tuge zbog eliminacije iz Evrope.

Zato smo osetili obavezu da istupimo u javnost i kažemo da smo ponosni što su naši igrači, po ko zna koji put, dostojno reprezentovali grb koji nose.

Još jednom su pokazali, da kada je ugled Crvene zvezde u pitanju, neće biti nikakvih kompromisa i da ćemo uvek i po svaku cenu, časno i pošteno, isključivo na terenu, zastupati prave vrednosti sporta, kojima su nas učile generacije istinskih Zvezdaša, koje su časno radile na ugledu crveno-bele porodice kroz istoriju.

Kao klub, ponosni smo i što je u etar, uz pomoć naših vernih navijača, otišla slika istinskog spektakla,koji se retko viđa na vaterpolo utakmicama. Na samom kraju zahvaljujemo se svima koji su po završetku utakmice napisali brojne tekstove, SMS-ove, mejlove, komentare i lično zvali klub da pruže podršku igračima i Upravi, jer su nam još jednom stavili do znanja da smo na pravom putu i da se istinski trud i viteška borba cene više od svega", saopštio je klub.

Preuzeto sa: blic.rs